:: A Royson Friskvård ::Gör livet lättare...

 

START  REGNDROPPSTEKNIK  |  KLASSISK MASSAGE  |  LYMFMASSAGE  |  PRISLISTA  |  OM MIG  |  KONTAKT 

 

Om mig!


Annelie Royson
Certifierad Cambridgerådgivare
Life coach / Friskvårdsmassör
 

 

Annelie Royson heter jag och är en glad Värmlänning som hittade till ljuva Bohuslän 1991. Jag har även bott i Eskilstuna och Göteborg där jag bl a var aktiv som gympaledare på fritiden. I mitten av 90-talet började jag arbeta på Rygg & Led-kliniken i Uddevalla som bl a träningsinstruktör och massör. Jag har alltid jobbat med människor, vilket jag tycker är roligt, intressant och givande.

2007 startade jag A Royson Friskvård och utbildade mig till Certifierad Cambridgerådgivare med område Uddevalla och norra Bohuslän. Idag kombinerar jag mitt arbete som Life-coach, Cambridgerådgivare och friskvårdsmassör.

Så här jobbar jag:

Cambridge viktprogram

Vid första besöket får du fylla i en hälsodeklaration samt göra en invägning. Jag ger dig information om hur ”kuren” går till och du får också med dig lite broschyr- material.
Hos mig blir du inte uppbunden till dyra kostnader utan du bestämmer själv hur mycket tid och pengar du vill lägga på din viktnedgång. Vi kan tillsammans lägga upp ett eventuellt program som passar dig eller så kan du sköta dig själv, på egen hand.

Coaching

Med hjälp av coaching kan du nå din idealvikt med eller utan Cambridge. Det kan vara enklare att gå ner i vikt under en period, medan det kan vara svårare att sedan behålla sin nya vikt. Gamla mönster och ovanor kan vara svåra att bryta utan hjälp. Det behöver inte bara handla om att vilja gå ner i vikt, utan du kanske har ”fastnat” i livet och vet inte riktigt hur du ska komma vidare.
Läs mer under "Coaching/Personlig utveckling"

Friskvårdsmassage

Hos mig får du s.k. klassisk svensk massage, då du kan välja på att få en mjukare och avslappnande massage eller så kan du få en mer djupgående och behandlande massage som löser upp eventuella spänningar och muskelknutar.
Du kan välja på halvkropps-, del- eller helkroppsmassage.
  

Välkommen att kontakta mig!
Annelie


TILLBAKA
 

A Royson Friskvård

      

     
Tar kort men betala gärna med Swish.
 

A Royson Friskvård

Montörvägen 8
SE-451 44 UDDEVALLA
 Mobil 0707-41 11 44
annelie.royson@gmail.com