Regndroppsmassage/Regndroppstekniken

r
 

 

Tre behandlingar i en

  Lakota-indianernas efflurage som är ljuvliga, fjäderlätta fingerrörelser på ryggen som stimulerar nervsystemet.

  Vita Flex, en tre tusen år gammal teknik från Tibet som löser upp blockeringar i kroppens elektriska system.

 Den uråldriga insmörjningen med ekologiska eteriska oljor, som är växternas skyddande och livgivande vätska, som ökar antioxidant-aktiviteten i hela kroppen, renar kroppen från gifter, stödjer immunförsvaret och stärker ryggen. De väldoftande oljorna ger också behagligt lugn och harmoni.

Hur går det till

Regndropp....är en kraftfull, mycket avkopplande, rogivande och skön behandling där 9 olika oljor (essenser) appliceras på ryggen och under fötterna. Man stryker ut oljan under fötterna med ”Vita flex” fingervicknings teknik samt droppar oljorna på ryggen och applicerar dem med hjälp av fjäderlätta fingerstrykningar. Oljorna går snabbt in i kroppen och jobbar på olika plan. Effekterna kan stärka ditt immunförsvar, öka cirkulationen, minska smärta och värk, stödja skelett och muskler, ge en bättre matsmältning, minska stress, rena kroppen från gifter m m. De fortsätter att jobba i kroppen i flera dagar efter behandlingen. Oljorna (essenserna) som du också får in via andningsvägarna vid behandlingen kan också ge en positiv effekt i form av glädje, harmoni och ett skönt lugn.

OBS - Gravida, ammande och personer med hjärtproblem bör inte ta denna massage pga. oljornas kraftfullhet.

Vad är regndroppsteknik/massage

Regndroppstekniken (RDT): Naturläkaren Gary Young utvecklade RDT under 80-talet baserad på sin forskning om eteriska oljor och hans kunskap om ”Vita Flex” tekniken (en fingervicknings teknik som ursprungen kommer ifrån Tibet) samt hans vetskap om fjäderlätta fingerstrykningar som är en metod med rötter från Lakota indianerna. Fjäderstrykningar som utförs på ryggen stimulerar energicentrat och väcker cellreceptorer och nervändar längs ryggraden. ”Vita Flex” fingervickning, som utförs under fotsulorna, frigör energi genom elektriska impulser som skapas mellan fingertoppar och reflexpunkterna. Det löser upp olika typer av spänningar, blockeringar och obalanser i kroppen och sinnet och ger en snabb och effektiv läkning. Man använder 9 olika eteriska essentiella oljor. Oljorna består av vätska från örter, blommor, buskar, rötter, frön etc. och det finns inga kemiska tillsatser. De går snabbt in i kroppen och ut i blodet och de har en liknande frekvens som vår kropp. De jobbar på cellnivå och därmed ökar cellens närings- och syre upptag.

Lite historia

Sedan tidernas begynnelse har det funnits eteriska oljor som kopplats till fysiskt och emotionellt välbefinnande. Det finns flera tusen år gamla dokument som visar att oljorna använts vid olika ritualer i templen samt behandling av virus och att döda bakterier.
Under de senaste 20 åren har det forskats mycket runtom i världen, för att få mer kunskap om oljornas olika egenskaper, bl a medicinskt.


Välkommen att kontakta mig!
Annelie


TILLBAKA
 

Share |